Vermaat / La Place

Omschrijving bedrijf

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met meer dan 500 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Motivatiebrief

All you can learn

Een leven lang leren is het motto van onze Vermaat Academy. Dus of je nu professioneel of je je persoonlijk verder wilt ontwikkelen, binnen de Vermaat Academy kun je je lol op. Voor elk moment in je loopbaan bieden we leer- en ontwikkelmogelijkheden om je te helpen groeien in je huidige rol of om door te groeien naar een nieuwe rol. Learning on the job, tijdens open trainingen en opleidingen, binnen onze talent- of masterclasses en met vakgenoten in onze job communities. All you can learn.

Learning on the job

“De beste, meest leerzame combinatie is natuurlijk werkend leren”, vertel Niels Gerritsen, manager Learning & Development binnen Vermaat. “Onder begeleiding van je leidinggevende toewerken naar een diploma, dus compleet met baan en salaris”. Op heel veel horecalocaties van Vermaat kun in de praktijk je een vak leren, verder aangevuld met praktijk- en theorielessen met je medestudenten. Zo kan je bijvoorbeeld starten als kok met een BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) tot basiskok of zelfstandig werkend kok. Of je volgt bij Vermaat het BBL-traject tot gastheer of gastvrouw.

Klik op de play button voor de bedrijfsvideo